3 bästa kattförsäkringarna 2021

3 bästa kattförsäkringarna

Ett nytt år innebär en ny jämförelse av de kattförsäkringar som finns på den svenska marknaden. Det kan vara både tidskrävande och omtumlande för dig att själv jämföra och hitta rätt bland alla försäkringsbolag och deras villkor. Vi har därför gjort jobbet åt dig och utser den bästa kattförsäkringen 2021

Vår jämförelse går igenom samtliga försäkringsbolags kattförsäkringar och deras aktuella villkor, rabatter och omfattning. Vi utgår ifrån och jämför villkor gällande Veterinärvård, Självrisk och Karens, Tillägg, Livförsäkring och Begränsningar. I vår jämförelse ser vi över samtliga av de erbjudande som försäkringsbolagen erbjuder. Vi ser också över den mest omfattande försäkringslösningen eftersom den oftast är jämförbar mellan samtliga försäkringsbolag. 

Vi på Jämför Kattförsäkring vill att du ska kunna göra ett så enkelt val som möjligt och har därför i respektive recension gått igenom och sammanfattat försäkringsbolagens erbjudanden. Vår jämförelse uppdateras årligen eller beroende på om försäkringsbolagen gör några större ändringar i sina erbjudanden. Vi listar i detta inlägg de 3 bästa kattförsäkringarna 2021. 

1. ManyPets Kattförsäkring

ManyPets, som tidigare hette Bought by Many, erbjuder den bästa kattförsäkringen 2021. Placeringen är densamma som vid vår jämförelse 2020. ManyPets placering beror till stor del på bolagets mest omfattande kattförsäkring Premium som erbjuder marknadens högsta ersättningsbelopp utan rasspecifika begränsningar och längst självriskperiod. Bolaget erbjuder även den lägsta självrisken på marknaden. Ersättningsbeloppet sänks inte heller med kattens ålder vilket det gör hos många andra försäkringsbolag. 

ManyPets är ett relativt nytt försäkringsbolag på den svenska marknaden men har funnits länge i Storbritannien. Under det senaste året har bolaget som uppstickare påverkat konkurrensen med sina erbjudande inom djurförsäkringar. Bolaget har som affärsidé att lyssna på kunderna för att optimera sin produkt. 

För mer information om vad respektive försäkringsbolag erbjuder för kattförsäkringar och hur vår totala jämförelse ser ut, se respektive försäkringsbolags recension. Där sammanfattar vi försäkringsbolagens villkor och erbjudanden för att underlätta för dig vid val av kattförsäkring.  

ManyPets logo
5/5

ManyPets Kattförsäkring

2. Moderna Kattförsäkring

Moderna har utsetts till den näst bästa kattförsäkringen 2021 efter vår analys och jämförelse. Placeringen beror till störst del på bolagets mest omfattande försäkringslösning som är en av de bästa kattförsäkringarna på marknaden med flexibel prissättning och ett brett utbud av tilläggsförsäkringar för att utöka din katts skydd ytterligare.  

Bolagets mest omfattande kattförsäkring är Moderna Trippel som erbjuder det näst bästa ersättningsbeloppet på marknaden just nu. Beloppet sänks inte heller med kattens ålder vilket är vanligt hos konkurrenterna. Moderna erbjuder även flera rabatter på sina kattförsäkringar. 

Moderna kattförsäkring
4.7/5

Moderna Kattförsäkring

3. ICA Kattförsäkring

ICA har utsetts till den tredje bästa kattförsäkringen enligt vår analys och jämförelse. Bolaget är ny trea och placeringen består till stor del av att bolaget erbjuder den bästa kattförsäkringen till dig som har en huskatt eller blandras. Flera av konkurrenterna erbjuder begränsad ersättning till huskatter eller blandraser. 

ICA Kattförsäkring är en enkel, prisvärd och flexibel försäkringslösning med fri flytträtt och utan karenstid. Du väljer själv vilket ersättningsbelopp din kattförsäkring ska ha och det finns flera tillägg som du kan teckna för en mer omfattande försäkring. Du får dessutom ICA-bonus för din försäkringskostnad hos bolaget. 

ICA kattförsäkring
4.6/5

ICA Kattförsäkring

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på reddit

Se även

Dolda fel försäkring för katter
Kattförsäkringar

Dolda fel försäkring för katter

Flera försäkringsbolag erbjuder något som kallas för dolda fel försäkring för katter eller mer specifikt för kattungar. Vad innebär en dolda fel försäkring och räcker

Byta kattförsäkring
Kattförsäkringar

Byta kattförsäkring

Att byta kattförsäkring är lättare än vad man tror och du kan faktiskt spara en hel del pengar på bytet. Många tror att ett val

gammal katt
Kattförsäkringar

Kattförsäkring till en gammal katt

En katt räknas ofta som äldre eller gammal om den passerat sju år. Att försäkra en kattunge är i många fall enkelt och smidigt då