Bought by Many byter till ManyPets

ManyPets Kattförsäkring

Försäkringsbolaget Bought by Many bytte den den 19 november namn till ManyPets. Som du kanske märkt på Jämför Kattförsäkring har vi därför uppdaterat vår recension och information om bolaget.

Bolaget vill rikta sig till djurägare på den svenska marknaden och har efter genomgång och feedback från sina kunder valt att byta namn till ManyPets för att få en tydligare koppling till djur. Det tidigare namnet Bought by Many skapade förvirring hos vissa och många såg inte kopplingen till djur. 

I samband med att bolaget får nytt namn kommer även den svenska verksamheten bedrivas genom den svenska filialen, ManyPets Filial.

Påverkas kunderna av namnbytet och bytet till ManyPets Filial?

Nej, du som kund hos ManyPets påverkas inte av bytet och din kattförsäkring hos bolaget har fortfarande samma omfattning g som tidigare och gäller fortfarande. Det som ändras hos bolaget är namnet, loggan och kontaktuppgifter. 

Skapandet av den svenska verksamheten under namnet ManyPets Filial beror till stor del på Brexit. ManyPets Filial är dock fortsatt en del av det brittiska bolaget Bought by Many Ltd men verksamheten bedrivs med en självständig del i Sverige. 

Som kund påverkas du inte av att bolaget numera bedrivs genom ManyPets Filial utan bolaget är fortfarande en del av Bought by Many. 

ManyPets erbjuder bäst kattförsäkring

ManyPets erbjuder samma omfattande kattförsäkring som Bought by Many. Vi på Jämför Kattförsäkring har utsett bolagets kattförsäkring till den bästa kattförsäkringen 2020. För mer information om vilken som är den bästa kattförsäkringen, se vår jämförelse av kattförsäkringar. 

Se även