Informationskväll om kattförsäkringar

Kattungar

Vi på Jämför Kattförsäkring vet hur svårt och jobbigt det kan vara för dig som letar efter en kattförsäkring att hitta rätt kattförsäkring för dig och din katt. Vi har själva varit i den situationen och vet att det finns så mycket information på internet som gör det lätt att drunkna i de olika försäkringsbolagens erbjudanden och försäkringsvillkor.

Vi vill därför underlätta för dig inför ditt val genom att dels erbjuda den här hemsidan men även erbjuda olika typer av event för att du enkelt ska kunna få ta del av den information som vi erbjuder. 

Vi kommer därför erbjuda en informationskväll om kattförsäkringar online där du kommer få mer information om vad som är viktigt att tänka på inför ditt val av kattförsäkring. Vi kommer under två timmar gå igenom vilka delar som är bra att jämföra mellan kattförsäkringar och vad du bör tänka på inför ditt val. 

Var och när hålls informationskvällen om kattförsäkringar?

Informationskvällen kommer att hållas online och är helt kostnadsfri för dig som deltagare. Vi kommer att använda oss av Skype för att du enkelt ska kunna koppla upp dig oavsett var i Sverige som du befinner dig. Eventet kommer hållas den 17/6.

Hur förbereder jag mig för eventet?

Det krävs ingen förberedelse inför eventet men om du vill förbereda dig på något sätt så kan du gå igenom informationen på vår hemsida och se vår jämförelse av kattförsäkringar för att gå igenom vilken som är den bästa kattförsäkringen och varför vi tycker att ManyPets kattförsäkring är den bästa kattförsäkringen 2020.  

Se även