Om oss

Jämför kattförsäkring

Jämförkattförsäkring.se är en oberoende jämförelsesida av samtliga kattförsäkringar som finns på den svenska marknaden. Hemsidan är skapad för att underlätta för dig vid val av kattförsäkring.

Om Jämförkattförsäkring.se

På jämförkattförsäkring.se hittar du all information och tips som du bör tänka på inför ditt val av kattförsäkring. Vi publicerar relevanta artiklar och recenserar de kattförsäkringar som finns på den svenska marknaden. Allt för att du snabbt och enkelt ska se försäkringsbolagens erbjudanden på ett och samma ställe. 

Vi vet hur tidskrävande och svårt det kan vara att gå igenom de kattförsäkringar som finns och hitta rätt kattförsäkring för just dig och din katt. Det är lätt att drunkna i all information som finns på internet och alla villkor som försäkringsbolagen erbjuder. Vi har därför skapat denna webbplats för att underlätta för dig och din katt så ni får de bästa förutsättningarna för ett lyckligt och tryggt liv tillsammans. 

Vi går regelbundet igenom försäkringsbolagens erbjudanden för att analysyra och recensera kattförsäkringarna på den svenska marknaden. Vi publicerar även relevanta artiklar och nyheter. Allt detta gör vi för att du ska hitta den bästa kattförsäkringen för dig och din katt. 

Webbplatsen finansieras genom användandet av partnerlänkar. Det innebär att vi får provision ifall du som använder tjänsten väljer att teckna en försäkring genom vissa av länkarna på vår webbplats. Detta kostar dig inget extra men det uppskattas av oss. 

Informationen på Jämförkattförsäkring.se

Vi gör regelbundna kontroller av den information som vi publicerar för att uppdatera innehållet så att det stämmer med försäkringsbolagens information.

Vi rekommenderar dock alla att säkerställa de fullständiga aktuella villkoren och uppgifterna hos respektive försäkringsbolag. Om det finns avvikelser i den information som vi publicerar på vår hemsida med den information som publicerats på försäkringsbolagens hemsidor är det alltid den information som står angiven på försäkringsbolagens hemsidor som gäller.

Kontakta oss

Om du har några synpunkter eller frågor på det material som vi publicerar på hemsidan är du välkommen att kontakta oss.

Företagsuppgifter

Företag

Lasserk AB
559124-6011

E-mail

info@jämförkattförsäkring.se

Besöksadress

Artillerigatan 42
114 45 Stockholm

Har du en hund?

Har du en hund och letar efter den bästa hundförsäkringen? Se vår andra hemsida för att hitta den bästa hundförsäkringen på Jämförhundförsäkring.se.